Extra gemak voor de Belgische klant: afhalen op locatie

Niet alleen in Nederland is er een flinke groei in de pakketmarkt te zien, ook in België neemt het aantal online bestellingen steeds meer toe. Dit betekent dat je als webwinkelier hier meer naar moet gaan handelen om ook het serviceniveau in België hoog te houden. Daar willen we je graag bij helpen. Sinds kort is het daarom mogelijk om met MyParcel Belgische afhaallocaties aan te bieden. Zo kan jouw klant zelf kiezen waar en wanneer hij het pakket ophaalt.

Wil je weten uit welke Belgische afhaallocaties gekozen kan worden? Zoek ze op met de locatiewijzer van PostNL.

Let op: Het aanbieden van Belgische PostNL afhaallocaties is momenteel alleen mogelijk met behulp van Magento 1 en binnen onze API.

Landkaart België: Pakketten versturen naar afhaallocaties in Vlaanderen, België

Hoe werkt het in Magento 1 checkout via plug-in

Hoe werkt het in de checkout van mijn plug-in?

Voor Magento 1 gebruikers is deze functie eenvoudig te implementeren in de checkout. In de handleiding lees je precies wat je moet doen om het meteen live te zetten. 

Na de implementatie maak je direct gebruik van vele voordelen, zoals:

  • Flexibiliteit voor jouw klant; hij hoeft niet meer thuis te blijven voor ontvangst.

  • Het aanbieden van 1.100 PostNL afhaallocaties door heel Vlaanderen.

  • Extra service bieden richting jouw klant, zonder extra kosten.

  • De bezorgkans vergroten.

Direct aan de slag? Lees de handleiding 

Heb je geen Magento 1 webshop? Geen probleem! Je hebt de optie om dit vanuit onze API te regelen. Bekijk de API handleiding om te zien hoe jij of jouw webbouwer dit kan instellen voor jouw webshop.
Ons IT-team zit niet stil en wordt er hard gewerkt, om deze service toe te voegen aan de checkout van de overige plug-ins. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.
Veelgestelde vragen

Implementeer het eenvoudig in de checkout van jouw webshop. Zo houd je de volledige controle over de verzendmogelijkheden waaruit jouw klant mag kiezen. Jouw klant kiest in de checkout direct voor afhalen bij één van de 1100 PostNL locaties in België. Heb je een e-mailadres opgegeven? Dan krijgt jouw klant een notificatie op het moment dat een pakket is af te halen op de PostNL locatie. Pakketten die niet worden afgehaald binnen 14 dagen, gaan retour naar de afzender.

Er zijn 1100 PostNL locaties waarbij dit nu mogelijk is. Bekijk de locatiewijzer om te kijken welke PostNL locaties hieraan meedoen.

Heb je een e-mailadres opgegeven in de voormelding dan krijgt jouw klant een notificatie op het moment dat het pakket beschikbaar is op de PostNL locatie. De overkomstduur van 2 dagen blijft gelden.

Deze adressen zijn gebaseerd op de PostNL afhaallocaties in Vlaanderen.


Neem contact met ons op!

MyParcel telefoon icoon

Contactgegevens

Telefoon: 023 30 30 315
Email: info@myparcel.nl

Adres
Siriusdreef 66 - 68
2132 WT Hoofddorp

Volg ons op
MyParcel Twitter MyParcel Facebook MyParcel LinkedIn MyParcel Instagram

MyParcel klok icoon

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten