Product Owner & Tester

Heb jij ervaring met e-commerce en het online business inzicht om nieuwe producten en diensten uit te werken, zodat ons development team hiermee aan de slag kan? Ben jij vervolgens ook in staat om deze features tot in de kleinste details en edge cases door te testen? En vind jij het een uitdaging om voor 2 Scrum teams de wensen te specificeren, testen en nieuwe producten te lanceren? 

De functie

Als product owner schrijf jij acceptance criteria voor alle Scrum-issues en vervolgens test jij deze functionaliteiten handmatig, nadat onze developers alle automatische tests al geschreven en gerund hebben. De testresultaten leg je vast en koppel je terug aan onze developers. Daarnaast draag je zorg voor de implementatie van deze features in de business. Richting de business ben jij een van de aanspreekpunten voor de voortgang van de ontwikkelingen van het development team en draag je actief bij aan de kwaliteitsverbeteringen van bestaande en nieuwe producten. Hierbij is jouw uitgangspunt altijd: "assumption is the mother of all f*ups".

Als tester gaat er niks live voordat jij het tot in detail getest hebt en het voldoet aan jouw hoge kwaliteitsstandaarden. 

Profiel

Als product owner en tester ben je onderdeel van ons development team. Wat wij vragen:

 • Minmaal HBO denk- en werkniveau.
 • 1-5 jaar relevante werkervaring met user acceptance testing. 
 • Ervaring met Scrum.
 • Je bent secuur en legt de lat hoog.
 • Je hebt commercieel inzicht.
 • Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je kan zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid.
 • Kennis van en ervaring met e-commerce is een pré.

Verder beschik je over de volgende skills: je bent analytisch, resultaat gedreven, probleemoplossend en stressbestendig. 

Waarom MyParcel

Als je bij ons komt werken, staat je een veelzijdige en afwisselende functie te wachten met veel verantwoordelijkheid. In een dynamische en speelse werkomgeving. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief. Ons team is jong, creatief en enthousiast en de werksfeer professioneel en ongedwongen. In de lunch wordt gegamed (nu Smash Bros) of getafeltennist. Ons technisch platform vormt het hart van de organisatie en is leidend in de markt. Bij MyParcel vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

Even wat praktische IT ins en outs:

 • Het MyParcel platform en de nieuwe producten en diensten die je met jouw team voor dit platform ontwikkelt spelen een essentiële rol in de groei van MyParcel.
 • De ideeën en feedback van alle klanten en medewerkers zorgen ervoor dat we een platform hebben dat bij ieders wensen aansluit.
 • Bij MyParcel gaan we vernieuwing niet uit de weg en werken we graag met nieuwe technieken.
 • Je wordt onderdeel van een creatief team waarbij testing een centraal onderdeel vormt. 
 • Jouw team werkt volgens Scrum, waarbij in korte sprints wordt opgeleverd. Hierbij staat samenwerking, communicatie en teamspirit bovenaan.

Last, but not least: we hebben lekkere koffie, fruit, goede lunches en op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar timo@myparcel.nl t.a.v. Timo Cochius en onder vermelding van de functietitel. Ook voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je hier terecht.    

* Sollicitaties zonder volledige motivatie worden niet meegenomen in de procedure
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.