Back-end Developer

MyParcel is dé verzendpartner van ondernemend Nederland. Met onze verzendservice is het voor ondernemers mogelijk om makkelijk en snel hun verzendlabels te printen. Dit bespaart de ondernemer veel tijd en geld. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op hetgeen waar ze goed in zijn: hun onderneming laten groeien. 

Bij MyParcel zijn we allemaal gelijk, maar is niemand hetzelfde. De cultuur is open en informeel, maar tegelijkertijd ook professioneel. Een enthousiast team, met stevige groeiambities! Ben jij een ervaren back-end developer die de meest eenvoudige oplossing weet te vinden voor een ingewikkeld probleem? Wil jij ons meehelpen om het MyParcel platform nog beter te maken? En vind jij het een uitdaging om samen met een team van jonge mensen met een ondernemende geest te bouwen aan een verzendoplossing die dagelijks gebruikt wordt door meer dan 25.000 klanten?

De functie

Als back-end developer zorg je dat ons platform inzetbaar wordt voor diverse verkoopkanalen. Uitgangspunten zijn speed, scalability en stability. We werken aan een relatief verse codebase waar nog volop mogelijkheden zijn om verbeteringen en innovaties toe te voegen. Daarnaast ontwikkelen we continu nieuwe features om in de snel veranderende markten van logistiek en e-commerce voorop te blijven lopen. 

We werken in gefocuste sprints van twee weken en releasen meerdere keren per week. Zo houden we het tempo er goed in. De lat ligt hoog en we bieden veel kansen om mee te denken over architectuur, innovatie en performance. We horen graag van elke developer zijn mening en gaan gezonde discussies over de best te volgen architectuur niet uit de weg. Je zorgt er als onderdeel van het development team voor dat wij in een sterk veranderende markt leading blijven op het gebied van technologische ontwikkeling. Daarnaast zorg je dat ons platform onze ‘double digit’ groei aankan.

Profiel

Jij hebt minimaal:

 • Een informatica achtergrond en minimaal HBO denk- en werkniveau.

 • 3+ jaar ervaring als back-end developer.

 • Goede kennis van alle geavanceerde OOP concepten zoals abstractie, compositie, separation of concernes, modular design en bijbehorende design patterns.

 • Kennis van PHP, Laravel, PostgresSQL, Elasticsearch, Redis.

 • Ervaring met Scrum en Git.

 • Kennis/ervaring met Ops werkzaamheden (nginx, AWS, docker,..) is een pré.

Verder beschik je over de volgende skills: je bent klantgericht, analytisch, secuur, resultaatgedreven, probleemoplossend en stressbestendig.

Waarom MyParcel?

Als je bij ons komt werken, staat je een veelzijdige en afwisselende functie te wachten met veel verantwoordelijkheid. In een dynamische en speelse werkomgeving. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief. Ons team is jong, creatief en enthousiast en de werksfeer professioneel en ongedwongen. In de lunch wordt gegamed (nu Smash Bros.) of getafeltennist. Ons technisch platform vormt het hart van de organisatie en is leidend in de markt. Bij MyParcel vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

Even wat praktische IT ins en outs:

 • Het MyParcel platform en de nieuwe producten en diensten die je met jouw team voor dit platform ontwikkelt spelen een essentiële rol in de groei van MyParcel.

 • De ideeën en feedback van alle klanten en medewerkers zorgen ervoor dat we een platform hebben dat bij ieders wensen aansluit.

 • Bij MyParcel gaan we vernieuwing niet uit de weg en werken we graag met veelbelovende technieken.

 • Je wordt onderdeel van een creatief team waar ruimte is voor innovatie en experimenten.

 • Jouw team werkt volgens Scrum, waarbij in korte sprints wordt opgeleverd. Hierbij staat samenwerking, communicatie en teamspirit bovenaan.

Last, but not least: we hebben lekkere koffie, fruit, goede lunches en op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, lease-auto in overleg.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar vacatures@myparcel.nl onder vermelding van de functietitel. Voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je ook bellen met Frank Bakker (06-82752980)

* Sollicitaties zonder volledige motivatie worden niet meegenomen in de procedure.
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.