Betaalopties

Bij MyParcel betaal je alleen voor de post en pakketten die je daadwerkelijk verstuurt. Hoe je daarvoor betaalt bepaal je helemaal zelf. Hieronder vind je onze betalingsmogelijkheden.


Automatische incasso

Bij MyParcel ontvang je altijd op de eerste van de maand de factuur. Met automatische incasso wordt na ontvangst van de factuur, 7 dagen later het bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven. Met uitzondering van zon- en feestdagen. Om de instellingen van de automatische incasso te voltooien dien je alleen de afgesloten factuur nog handmatig te voldoen. De factuur bestaat uit alle post en pakketten die je de maand ervoor hebt verstuurd. Een zending verschijnt pas op de factuur na een eerste definitieve scan van PostNL. Op die manier kan het voorkomen dat een zending die je op de eerste van de maand verstuurt, pas na 37 dagen wordt gefactureerd.

  • Binnen twee minuten geregeld.

  • Herinneringen en aanmaningen voorkomen.

  • Geen tijd meer kwijt aan het betalen van je facturen.

  • Sneller inzicht in jouw financiën.


Achteraf betalen

Achteraf betalen betekent bij MyParcel dat je facturen handmatig achteraf aan ons betaalt. Zo heb je zelf de controle over wanneer je je factuur betaalt. Bij MyParcel ontvang je altijd op de eerste van de maand de factuur van je verstuurde post en pakketten van de voorgaande maand. Goed om te weten is dat zendingen pas op de factuur verschijnen wanneer deze een definitieve eerste scan hebben gehad. Je ontvangt de factuur in je mail en kunt deze vanuit daar eenvoudig voldoen.

Door een account aan te maken bij MyParcel betaal je in beginsel je facturen standaard middels achteraf betalen. Mocht je van het automatische incasso of vooraf betalen af willen en liever jouw facturen handmatig achteraf betalen dan kun je dit wijzigen in jouw instellingen.


1. Ga in jouw MyParcel account naar ‘Instellingen’ en naar ‘Contactgegevens’.
2. Kies onder het kopje ‘Bankgegevens’ voor ‘Op rekening’.
3. Vul jouw IBAN, KvK-nummer en BTW-nummer in en klik op ‘Opslaan’.
4. Je betaalt je rekening nu (weer) handmatig achteraf.


Vooraf betalen

Bij vooraf betalen als betalingsmogelijkheid betaal je iedere zendingen die je met MyParcel aanmaakt direct af. Het betekent dat je de zending al betaalt voordat je deze verstuurt. Het voordeel daarvan is dat je direct al je betalingen op orde hebt. Zo heb je nooit openstaande facturen die je achteraf nog moet voldoen.

Het is mogelijk om tijdens jouw registratie te kiezen voor vooraf betalen. Mocht je je na je registratie nog bedenken en liever jouw zendingen vooraf betalen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice middels ons contactformulier.


Neem contact met ons op!

MyParcel telefoon icoon

Contactgegevens

Telefoon: 023 30 30 315
Email: info@myparcel.nl

Adres
Siriusdreef 66 - 68
2132 WT Hoofddorp

Volg ons op
MyParcel Twitter MyParcel Facebook MyParcel LinkedIn MyParcel Instagram

MyParcel klok icoon

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten