Topdrukte met pakketten tijdens de feestdagen

Bij de feestdagen horen veel cadeautjes, en dat leidt tot meer pakketzendingen. De decembermaand is dan ook de drukste periode van het jaar. Natuurlijk wordt er alles aan gedaan om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Benieuwd hoe het er op dit moment voor staat met de drukte? Op deze pagina houden we je op de hoogte over de actuele status en mogelijke vertragingen.

De feestdagen zijn inmiddels voorbij, daarom wordt deze pagina niet langer bijgehouden.

Actuele status over bezorging rondom de feestdagendrukte

Code: Rood

Het is extreem druk.

Code: Oranje

Het is heel druk.

Code: Geel

Het is redelijk druk.

 
Je hebt nog om alle kerstbestellingen te versturen.
Tijdlijn Drukte Feestdagen Zendingen
 


Pakketbezorging in de decembermaand

Om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt bezorgd is er een aangepast aanlever- en bezorgschema. Lever jouw pakketten dus tijdig in, zodat je zorgeloos kunt gaan genieten van een gezellige feestmaand!

Het is al een enige tijd mogelijk om op zaterdag je pakket af te leveren, zodat het op de maandag erna wordt bezorgd. Ideaal voor jou en jouw klant in de drukke periode. Meer weten? Bekijk de maandagbezorging-pagina. 

Wist je dat...?

Auto.png

600 extra vrachtauto's worden ingezet

600 vrachtauto’s rijden rondom de piekdag om alle pakketten op tijd te bezorgen. Waarvan 400 twee keer worden ingezet. 

 

14.500 extra rolcontainers worden gebruikt

Voor de feestmaand zijn er maar liefst 14.500 extra rolcontainers aangeschaft. In totaal worden er 120.000 rolcontainers gebruikt om alle pakketten te verwerken.

Rolcontainers.png
 
Bezorgers.png

1.000 extra pakketchauffeurs rijden

Om de decemberdrukte op te vangen rijden er deze periode 1.000 extra bezorgers om alle bestellingen op tijd te bezorgen.

 

We langer open zijn op vrijdag en zaterdag

Met extra mankracht en langere openingstijden staan we voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. In december zijn we t/m 28 december geopend van 08:00  tot 18:30 uur en op zaterdagen van 09:00 – 17:00 uur. Vanaf 29 december hanteren wij weer onze reguliere openingstijden.

 
Openingstijden.png

Meer weten? Het laatste nieuws vind je ook op onze feestdagenpagina. Wij wensen je alvast veel succes met alle voorbereidingen rondom de feestdagen!

 

Over MyParcel

Een uitgebreide verzendservice met volledige integraties, persoonlijke service én betrouwbare PostNL levering. Verstuur jouw pakketten voordelig, zonder vaste kosten en een contract. Wij zijn er om het werk als webwinkelier makkelijker te maken. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.