Actuele status pakketbezorging rond de feestdagen

Bij de feestdagen horen veel cadeautjes en dat leidt tot meer pakketzendingen van webshops. November en december zijn dan ook de drukste maanden van het jaar. Natuurlijk wordt er alles aan gedaan om alle online bestelde pakketten op tijd te bezorgen. Om je een goed beeld te geven van de dagen waarop de meeste pakketten moeten worden bezorgd en sorteercentra op volle capaciteit draaien, hebben we onderstaande kalenders gemaakt.

Kalender MyParcel PostNL topdrukte november.png
Kalender MyParcel PostNL topdrukte december.png


Pakketbezorging in de decembermaand

Om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt bezorgd is er een aangepast aanlever- en bezorgschema. Lever jouw pakketten dus tijdig in, zodat je zorgeloos kunt gaan genieten van een gezellige feestmaand!

Daarnaast worden zaterdagen ook ingezet als sorteerdagen. Zoveel mogelijk online bestellingen van het weekend worden hiermee op maandag al geleverd. 

Wist je dat...?

Auto.png

600 extra vrachtauto's worden ingezet

600 vrachtauto’s rijden rondom de piekdagen om alle pakketten op tijd te bezorgen. Waarvan 400 twee zelfs keer worden ingezet. 

 

14.500 extra rolcontainers worden gebruikt

Voor de feestmaand zijn maar liefst 14.500 extra rolcontainers aangeschaft. In totaal worden 120.000 rolcontainers gebruikt om alle pakketten te verwerken.

Rolcontainers.png
 
Bezorgers.png

1.000 extra pakketbezorgers rijden

Om de decemberdrukte op te vangen rijden deze periode 1.000 extra bezorgers om alle bestellingen op tijd te bezorgen.

 

Meer weten?

We streven ernaar je tijdens de drukte de aankomende periode zo goed mogelijk van alle belangrijke informatie te voorzien. Zodat je een zorgeloze eindejaarsperiode tegemoet kan gaan.

  • Wil je weten of je aan alles hebt gedacht in de voorbereiding op de drukte? Download dan onze checklist. Hiermee weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet!

  • Bekijk voor alle informatie rondom de aangepaste aanlever- en bezorgtijden van PostNL en de MyParcel Haalservice tijdens de eindejaarsperiode deze blog.

  • Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief ontvang je gedurende november en december tips & tricks voor een soepele voorbereiding op de topdrukte en zorgen we er samen voor dat jouw verkopen een boost gaan krijgen!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Of zijn er nog dingen onduidelijk? Dan kun je ons altijd bereiken via info@myparcel.nl of 023-3030315. We helpen je graag.

 

Over MyParcel

Een uitgebreide verzendservice met volledige integraties, persoonlijke service én betrouwbare PostNL levering. Verstuur jouw pakketten voordelig, zonder vaste kosten en een contract. Wij zijn er om het werk als webwinkelier makkelijker te maken. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.