Mis ons niet ...op de Webwinkel Vakdagen

Pakketten versturen via MyParcel, voordelig en eenvoudig!

Dit jaar zijn we voor de tweede keer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen, met een stand van maar liefst 65m2! De grootste gratis beurs in 'webshopland' vindt plaats op 18 en 19 januari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Waarom de Webwinkel Vakdagen bezoeken?

Ben je een startende webshop of al een tijdje bezig? Hier verdiep je jouw kennis op het gebied van e-commerce. Doe inspiratie op bij de lezingen van verschillende sprekers van professionele bedrijven als Google, Facebook en Bol.com. Met zo’n 11.000 bezoekers uit hetzelfde vakgebied een perfecte mogelijkheid om te netwerken en kennis uit te wisselen. Doe inspiratie op van marketing, customer experience tot conversie optimalisatie. Kortom alles wat je moet weten om jouw webshop te helpen groeien.

Ben je nieuwsgierig naar onze stand?  

Actiebutton WWVD 2017 bezoek ons op stand 231

Kom zelf ons systeem ervaren en stuur bij ons een verrassingspakket naar jezelf. Jouw webshop verder helpen groeien…dat doen we daarna! Net zoals op ons kantoor, staat de deur open en de koffie klaar. Wil je ons een keer live ontmoeten? Jullie zijn meer dan welkom bij stand 231!

Mis ons niet en meld je hier gratis aan!  

 

Over MyParcel

Een uitgebreide verzendservice met volledige integraties, persoonlijke service én betrouwbare PostNL levering. Verstuur jouw pakketten voordelig, zonder vaste kosten en een contract. Wij zijn er om het werk als webwinkelier makkelijker te maken. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.