Laat je klant zijn pakket zelf afhalen!

MP_blog_postNL+locaties_banner.jpg

De pakketmarkt blijft doorgroeien en dat is voor webwinkeliers zoals jij natuurlijk een goede zaak! Een gevolg is dat het drukker wordt. Voor bezorgers is het, zeker op piekmomenten als Sinterklaas, Kerst en Black Friday, een steeds grotere uitdaging om pakketten op tijd te bezorgen. Net als jij en jouw klant, hebben we bij MyParcel een hekel aan vertraagde pakketten! 

De oplossing? Die is volgens ons simpel! Als je jouw klant zijn pakket zelf laat oppikken bij één van de 3.500 afhaallocaties van PostNL, versnelt dat het bezorgproces. Je klant krijgt zo meer controle over zijn bestelling. Precies waar hij behoefte aan heeft. Want hij hoeft niet meer thuis te blijven wachten voor ontvangst, omdat hij zelf kan bepalen wanneer hij het pakket ophaalt. Omdat de bezorger meerdere pakketten tegelijk bij een afhaallocatie kan afgeven, neemt de kans op vertraging af.


Bied jouw klant de optie om zelf zijn pakket af te halen!

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

MP_blog_postNL locaties_beeld.jpg

Dat is toch een pure win-winsituatie? Jij biedt je klant meer controle over zijn pakket, de bezorger kan meer pakketten bezorgen en frustraties als gevolg van vertragingen blijven uit. Dat zal jouw omzet verhogen. Resultaat: iedereen blij!

Zie ook aan de hand van onze infographic hoe belangrijk het is om jouw klanten van meerdere bezorgopties te (blijven) voorzien!


De voordelen van afhalen op een een rijtje:

Voordelen voor jouw klant:

Voordelen voor jou:

  • Heeft de bestelling vaak eerder in huis

  • Hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst

  • Heeft ruimere keuze in bezorgtijden

  • Je voorziet je klant in z'n behoeften

  • Je verleent goede service

  • Je klant blijft tevreden dus je omzet stijgt


Meer weten?

We hopen dat zo duidelijk is welke bezorgopties en afhaalmogelijkheden jij jouw klanten kunt bieden! Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Over MyParcel

Een uitgebreide verzendservice met volledige integraties, persoonlijke service én betrouwbare PostNL levering. Verstuur jouw pakketten voordelig, zonder vaste kosten en een contract. Wij zijn er om het werk als webwinkelier makkelijker te maken. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.

▶ Meer weten over MyParcel?