Brievenbuspakjes versturen

Verstuur je ook kleinere producten? Zoals boeken, sieraden of iets anders wat door de brievenbus past? Verstuur ze in een brievenbuspakje. Voordelig voor jou en voor je klant. 

 

 

Makkelijk brievenbuspakjes verzenden

Binnen één werkdag in Nederland bezorgd, ook als de ontvanger niet thuis is. Naar alle Nederlandse adressen (en postbusadressen) versturen.

  • Mogelijk om via koppeling/plug-in te verwerken, net als bij pakketten.
  • Status zending online te volgen.
  • Via MyParcel laten retourneren via één van de verschillende retouropties. Producten die als brievenbuspakje worden verzonden worden altijd als pakketzending geretourneerd
Brievenbuspakjes voordelig verzenden via MyParcel
 

 
 

Nu bij MyParcel: staffelprijzen 

Het versturen van brievenbuspakjes neemt steeds meer toe. Niet alleen omdat het product door de brievenbus kan en er Track & Trace op zit, het is ook nog eens voordelig! Bij MyParcel hanteren we staffelprijzen, zodat je ongeacht het aantal zendingen een scherp tarief betaald.

Onderstaande tarieven gelden vanaf 1 januari 2018.

Brievenbuspakjes per jaar
0 - 499 € 3,80
500 - 999 € 3,50
1.000 - 2499 € 3,44
2.500 - 4.999 € 3,21
5.000 - 9.999 € 3,00
10.000+ Op aanvraag

* Genoemde tarieven zijn excl. btw

 
 
 

Specificaties  brievenbuspakjes

Een brievenbuspakje mag maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar zijn. In tegenstelling tot gewone briefpost kun je het brievenbuspakje volgen via de Track & Trace. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende scans *.

 
Meerdere Track & Trace scans voor het versturen van een brievenbuspakje via MyParcel

 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over onze producten, staffels of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bijvoorbeeld vrijblijvend een offerte aanvragen of kosteloos een kijkje nemen in ons systeem. Dat is bij ons geen enkel probleem!

Email: info@myparcel.nl     
Telefoon: 023 30 30 315

* Een brievenbuspakje zending heeft wel Track & Trace informatie, maar deze is beperkter dan de informatie van pakketzendingen. Dit betekent dat de afleverstatus wordt meegegeven op het moment dat de postbode het pakje heeft bezorgd door de brievenbus. Via een app op de mobiele telefoon scant de postbode dit pakje. Hierdoor kunnen wij voor dit type pakket niet op alle gebieden dezelfde service verlenen als voor reguliere pakketten. Het pakje kan bij onduidelijkheid ook niet getraceerd worden waardoor onderzoek niet mogelijk is.