Front-end developer

Ben jij een ervaren front-end developer die de meest eenvoudige oplossing weet te vinden voor een ingewikkeld probleem? Wil jij ons meehelpen om het MyParcel platform nog beter te maken? Heb jij ervaring met UI/UX design? En vind jij het een uitdaging om samen met een team van jonge mensen met een ondernemende geest te bouwen aan een verzendoplossing die dagelijks gebruikt wordt door bijna 23.000 klanten?

De functie

Als front-end developer maak je, samen met jouw team, ons MyParcel platform nog aantrekkelijker. Je zult gaan werken aan allerlei nieuwe features die moeten zorgen voor verdere groei van MyParcel. We hebben uitstekende API's die jij verwerkt tot een vloeiende customer journey. Samen met je collega front-enders zorg je voor verdere ontwikkeling van het vakgebied en hou je actuele marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Daarnaast begeleid je junior developers en werk je samen met back-end developers om nieuwe features te ontwikkelen. 

Je zorgt er als onderdeel van het development team voor dat wij in een sterk veranderende markt leading blijven op het gebied van technologische ontwikkeling. Daarnaast zorg je dat ons platform onze ‘double digit’ groei aankan.

Profiel

Jij hebt minimaal:

 • Een informatica achtergrond en minimaal HBO denk- en werkniveau.
 • Meerdere jaren werkervaring als front-end developer.
 • Je bent in staat om eenvoudige oplossingen te bedenken voor ingewikkelde problemen.
 • Ervaring met Javascript (ECMA6), CSS, HTML5 is een must.
 • Ervaring met moderne front-end libraries (Meteor, Angular)
 • Ervaring met licht Ops werk (een apache of nginx config aanpassen) is een pre.
 • Ervaring met geautomatiseerd testen.
 • En we werken met  Git, Docker en Scrum.

Verder beschik je over de volgende skills: je bent communicatief, analytisch, resultaat gedreven, probleemoplossend en stressbestendig. 

Waarom MyParcel

Als je bij ons komt werken, staat je een veelzijdige en afwisselende functie te wachten met veel verantwoordelijkheid. In een dynamische en speelse werkomgeving. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief. Ons team is jong, creatief en enthousiast en de werksfeer professioneel en ongedwongen. In de lunch wordt gegamed (nu Smash Bros.) of getafeltennist. Ons technisch platform vormt het hart van de organisatie en is leidend in de markt. Bij MyParcel vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

Even wat praktische IT ins en outs:

 • Het MyParcel platform en de nieuwe producten en diensten die je met jouw team voor dit platform ontwikkelt spelen een essentiële rol in de groei van MyParcel.
 • De ideeën en feedback van alle klanten en medewerkers zorgen ervoor dat we een platform hebben dat bij ieders wensen aansluit.
 • Bij MyParcel gaan we vernieuwing niet uit de weg en werken we graag met nieuwe technieken, zoals bijv. Meteor of AWS. 
 • Je wordt onderdeel van een creatief team waar ruimte is voor innovatie en experimenten.
 • Jouw team werkt volgens Scrum, waarbij in korte sprints wordt opgeleverd. Hierbij staat samenwerking, communicatie en teamspirit bovenaan.

Last, but not least: we hebben lekkere koffie, fruit, goede lunches en op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, lease-auto in overleg.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar vacature@myparcel.nl onder vermelding van de functietitel. Voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je ook bellen met Frank Bakker (06-82752980).

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.