Functioneel Beheerder / Tester

Voor ons jonge en dynamische IT team zijn wij op zoek naar een IT’er die ervaring heeft met systemen die onze business en klantenservice optimaal kan ondersteunen! Ben jij servicegericht en heb je affiniteit met e-commerce en logistiek? En weet jij gebruikers blij te maken met strakke communicatie en steeds beter werkende IT systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als functioneel beheerder bij MyParcel ken je onze bedrijfsprocessen, identificeer je verbeterpotentie en vertaalt deze naar concrete wijzigingsverzoeken. Samen met de stakeholders stel je de prio vast en zorg je ervoor dat verbeteringen worden doorgevoerd. Je kent onze applicaties zó goed dat je ook in staat bent om allerlei aanpassingen, volgens een systematische aanpak, goed door te testen en te accepteren.
Jouw analytische vaardigheden gebruik je om met data en rapportages continu te blijven verbeteren en nieuwe inzichten te delen. En omdat je het systeem zo goed kent, ondersteun je gebruikers met goede handleidingen en concrete werkinstructies. Je bent dus echt de spreekwoordelijke spin in het web tussen IT, business en (externe) stakeholders. Een functie waarbij veel energie vrijkomt!

Profiel

Als functioneel beheerder ben je een essentiële schakel tussen business en IT. Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau.

 • In staat om lastige vraagstukken op snijvlak van business en IT door te vertalen naar wijzigingsverzoeken.

 • Kennis en ervaring met testen en testmethodieken (bij voorkeur ook met test automation).

 • Je bent onderdeel van ons development team en voelt je verantwoordelijk voor de opgeleverde kwaliteit.

 • Kennis en ervaring met SQL is een pré.

 • Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden en kunt daardoor goed de balans vinden tussen belangen van diverse stakeholders.

 • Je kan zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid.

 • Bij voorkeur ervaring met aansturen van externe partijen.

 • Kennis van ITIL is een pré.

 • Kennis van en ervaring met e-commerce is een pré.

Verder beschik je over de volgende skills: je bent analytisch, resultaat gedreven, probleemoplossend en stressbestendig.

Waarom MyParcel?

Als je bij ons komt werken, staat je een veelzijdige en afwisselende functie te wachten met veel verantwoordelijkheid. In een dynamische en fijne werkomgeving. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief. Ons team is jong, creatief en enthousiast en de werksfeer professioneel en ongedwongen. In de lunch wordt gegamed (nu Smash Bros) of getafeltennist. Ons technisch platform vormt het hart van de organisatie en is leidend in de markt. Bij MyParcel vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Even wat praktische IT ins en outs:

 • Klantenservice en IT vormen het kernonderdeel van het MyParcel DNA.

 • De ideeën en feedback van alle klanten en medewerkers zorgen ervoor dat we een platform hebben dat bij de wensen van iedereen aansluit.

 • Bij MyParcel omarmen we vernieuwing en werken we graag met de laatste technieken en innovaties.

 • Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team.

 • Jouw team werkt volgens Scrum, waarbij in 2-wekelijkse sprints wordt gewerkt. Hierbij staat samenwerking, communicatie en teamspirit bovenaan.

Last, but not least: we hebben lekkere koffie, fruit, goede lunches en op vrijdag doen we graag een borrel. Ook bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar vacature@myparcel.nl onder vermelding van de functietitel. Voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je ook bellen met Frank Bakker (06-82752980).

* Sollicitaties zonder volledige motivatie worden niet meegenomen in de procedure.
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.