Inside Sales Representative

MyParcel is een jong, snelgroeiend bedrijf dat innovatieve online software ontwikkelt die het logistieke proces voor webshops én consumenten gemakkelijker en voordeliger maakt. Ons team zit vol creatieve ideeën die ervoor zorgen dat ons bedrijf zich snel ontwikkelt. Wij helpen onze klanten met uiteenlopende logistieke en andere e-commerce gerelateerde vraagstukken. De markt waarin wij ons bevinden is dynamisch en volop in beweging, wij bezitten de ambitie om hier een leidende rol in te spelen en zoeken iemand die ons daarbij kan helpen.

De functie

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandige ‘’Inside Sales Representative’’ die ons team wil komen versterken. Jij zal via verschillende kanalen in contact treden met onze doelgroep en actief nieuwe klanten benaderen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van een deel van onze ruim 25.000 klanten. Tevens werk je ook aan de opvolging van ons snelgroeiende affiliatienetwerk.

Samen met de overige afdelingen draag je zorg om gezamenlijk een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te bereiken. Dit realiseer je onder andere met jouw collega’s in het sales team. Je hebt grote verantwoordelijkheid en is er veel ruimte voor de ontwikkeling van jouw functie.

Profiel

Wat wij vragen:

  • Commerciële instelling.

  • Communicatief vaardig: beheerst de Nederlandse taal (zowel in woord als schrift) uitstekend. Engels is een pré.

  • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Zelfstandig en initiatiefrijk.

  • Resultaatgericht.

  • Proactief, flexibel en sociaal.

  • Positief en enthousiast.

  • Geïnteresseerd in en affiniteit met e-commerce.

Wat wij jou bieden

Een zeer veelzijdige en afwisselende binnendienstfunctie met veel verantwoordelijkheid, in een dynamische en informele werkomgeving. Ons team is jong, betrokken en we staan altijd open voor nieuwe ideeën.

We hebben goede koffie, lekkere, verse lunches en naast hard werken houden we van gezelligheid. Op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reiskosten naar het werk (ook onder de 10 km) worden vergoed en ons pand is goed bereikbaar met het OV.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur jouw CV en motivatie op via onderstaande button:

 
 

Jouw toekomstige collega's aan het woord: 

'Tof dat wij jou nog niet hebben gevonden en dat jij ons zelf hebt gevonden! Daar houden wij van.'

'Wij houden van mensen met een gevoel voor speuren en vasthouden als ze iets gevonden hebben. Als jij dan ook nog jouw kennis met ons wil delen, dan worden we pas écht gelukkig.'

'Wat wij de afgelopen jaren hebben gedaan is gelachen, keihard gewerkt, records verbroken en dit altijd allemaal goed gevierd.'

'Kansen krijgen en kansen nemen, dat is ons motto met een bijzondere filosofie waarbij de interne en de externe klant centraal staat. Met het creëren van nieuwe werkwoorden zoals klanten 'wow-en'. Wij leven zoveel mogelijk in onze eigen bubbel, waarbij we altijd een stapje verder durven te gaan. Standaard scripts?  Daar doen we niet aan! Dat klinkt best cool natuurlijk, het vergt wel bizar veel creativiteit en prima kennis van de Nederlandse taal.'

'Wij vliegen/ varen/ rijden nooit op de automatische piloot, maar schakelen constant met de markt en onze klanten mee.'