Ontwerp een eigen Track & Trace pagina in jouw huisstijl

Op deze pagina leggen wij in 4 simpele stappen uit hoe jij jouw eigen Track & Trace pagina kan instellen.


Voordelen Track & Trace pagina

Bij MyParcel personaliseer je nu eenvoudig jouw eigen Track & Trace pagina. Hierdoor zien klanten de verzendstatus van hun bestelling in de huisstijl van jouw webshop. Hiermee verleng je gegarandeerd de klantervaring van jouw webshop.

  • Integreer jouw social media kanalen en blijf top-of-mind bij je klant.

  • Plaats advertenties waarmee je direct herhaalaankopen stimuleert.

  • Volledig te personaliseren Track & Trace pagina.

  • Geen bijkomende kosten. Volledig gratis


 

Hoe ontwerp ik mijn eigen Track & Trace pagina?

Doorloop de 4 onderstaande stappen en blijf in contact met jouw klant tot het moment bezorgen.

 
 
PLACE

Schakel de Track & Trace e-mails in bij jouw Track & Trace instellingen. Ga naar jouw persoonlijke portaalinstellingen en zet het gebruik van jouw persoonlijke pagina op ja.

Geef vervolgens een subdomein op. Dit is jouw persoonlijke link die jouw klanten zullen zien. Bijvoorbeeld: mijnwebshop.myparcel.me. Selecteer de accentkleur in lijn met jouw huisstijl. Vul direct de kleurcode in of maak gebruik van de kleurkiezer.

 
Tekengebied 3.png
 
Tekengebied 2.png

Koppel jouw social media aan de Track & Trace pagina. Kies tussen een Twitter tijdlijn of een Instagram post. Geef een review pagina op waar jij al jouw positieve reviews op ontvangt. Is er nog geen logo aanwezig? Upload deze dan gemakkelijk. Tot slot is er een promotiebanner met corresponderende URL in te stellen. Wij hebben alvast een basis voor jou klaargezet, maar deze is volledig naar eigen wens in te vullen.

Als het goed is heb je nu een subdomein en een accentkleur van jouw eigen huisstijl ingesteld. Daarnaast heb je jouw logo geüpload en de social media widget geïntegreerd. Om klanten terug te laten keren naar jouw webshop kan je nog een banner of unieke advertentie tonen. Wanneer je deze stappen hebt voltooid, is jouw eigen Track & Trace pagina helemaal klaar!

 
Tekengebied 1.png