Startende developer / support medewerker e-commerce plug-ins

Wil je graag developer worden? Kan je al een beetje programmeren, maar wil je graag beter worden? Vind je het ook leuk om klanten met hun technische of (functionele) configuratie problemen te helpen? Wil jij doorgroeien tot onze sterdeveloper die al onze plug-ins voor OpenSource platformen op zijn duimpje kent?

De functie

Wij zoeken een enthousiaste startende developer/e-commerce plug-in support medewerker om ons team te versterken. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor alle technische vragen over onze plug-ins of ons systeem. Daarnaast help jij nieuwe klanten met de implementatie van hun webshop-specifieke koppeling met ons platform. Met jouw eerste ervaringen als developer óf jouw tomeloze inzet om dingen uit te zoeken en op te lossen, lukt het jou om installatie bugs van klanten te verhelpen of kleine features toe te voegen.

Vanwege het grote aantal plug-ins dat beschikbaar is voor MyParcel, is een brede kennis van en interesse in verschillende webshopplatformen vereist. Gezien de snelle ontwikkeling van onze software en onze plug-ins (maandelijkse uitbreidingen en updates) is deze functie constant in ontwikkeling.

Je biedt uitgebreide telefonische en e-mail ondersteuning aan onze 16.000 klanten. Klantvriendelijkheid staat hierbij centraal. Daarnaast los jij eerste- en tweedelijns technische issues op en zet jij een gedeelte van de vragen door naar interne en externe developers, van wie jij nieuwe kennis opdoet. Hierbij ben jij richting de klant verantwoordelijk voor een goede afhandeling en terugkoppeling van de oplossing. Je werkt nauw samen met jouw directe collega’s op de IT support en klantenservice. Naarmate je jouw development skills verder ontwikkelt zal je steeds meer bugs en feature requests zelfstandig oppakken en releasen.

Profiel

Jij hebt:

  • Verstand van en interesse in e-commerce.
  •  Je hebt al de eerste stappen gezet in het programmeren van simpele of iets complexere programma’s en/of het oplossen van bugs.
  • Kennis van Open-source en SaaS webshopplatformen.
  • Bij voorkeur enige technische kennis van het ontwikkelen en/of ondersteunen van technische applicaties.

Jij bent:

  • Zeer servicegericht en klantvriendelijk.
  • Initiatiefrijk en leergierig.
  • Proactief, flexibel en zelfstandig.
  • Een teamplayer.
  • Communicatief vaardig: je beheerst de Nederlandse taal (zowel in woord als op schrift).

Wat we jou bieden

De mogelijkheid om onder begeleiding van meer ervaren collega’s de eerste stappen te zetten in de wereld van programmeren. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Een veelzijdige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een dynamische werkomgeving. Er is veel ruimte voor professionele ontwikkeling en kennisvergaring. Ons bedrijf is groeiende, ons team enthousiast en betrokken en de werksfeer professioneel maar ongedwongen.

We hebben goede koffie, lekkere, verse lunches en naast hard werken houden we van gezelligheid. Op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Marktconform salaris.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar timo@myparcel.nl (onderwerp: Startende developer / support medewerker e-commerce plug-ins , t.a.v. Timo Cochius). Ook voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je hier terecht.

* Sollicitaties zonder volledige motivatie worden niet meegenomen in de procedure
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.