IT Support medewerker 

Ben je geïnteresseerd in de combinatie van logistiek, e-commerce en IT? Zorg je altijd voor tevreden klanten door die extra stap te zetten? En wil je deel uitmaken van een jong, snelgroeiend bedrijf waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng?

De functie

Wij zoeken een enthousiaste IT support medewerker om ons team te versterken. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor alle technische vragen. Vragen over onze plug-ins of ons systeem. Daarnaast help jij nieuwe klanten met de implementatie van alle MyParcel-koppelingen in hun webshops. 

Vanwege het grote aantal plug-ins dat beschikbaar is voor MyParcel, is een brede kennis van en interesse in verschillende webshopplatformen gewenst. Gezien de snelle ontwikkeling van onze software en plug-ins (maandelijkse uitbreidingen en updates) is deze functie constant in ontwikkeling. Zeker omdat jij ook bij kan dragen aan deze nieuwe features en updates.

Je biedt uitgebreide telefonische en e-mail ondersteuning aan onze 16.000 klanten. Klantvriendelijkheid staat hierbij centraal. Daarnaast zet jij een gedeelte van de vragen door naar onze experts (intern en extern) en ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling en terugkoppeling van deze problemen naar de klant. Je werkt nauw samen met jouw collega’s op de IT support, klantenservice en development. 

Profiel

Jij bent:

  • Zeer servicegericht en klantvriendelijk.
  • Initiatiefrijk en leergierig.
  • Proactief, flexibel en zelfstandig.
  • Een teamplayer.
  • Communicatief vaardig: je beheerst de Nederlandse taal (zowel in woord als op schrift).

Jij hebt:

  • Verstand van en interesse in e-commerce.
  • Ervaring met webshopbeheer en onderhoud.
  • Kennis van webshopplatformen is een pré.
  • Bij voorkeur enige technische kennis van het ontwikkelen en/of ondersteunen van technische applicaties.

 

Wat we jou bieden

Een veelzijdige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een dynamische werkomgeving. Er is veel ruimte voor professionele ontwikkeling en kennisvergaring. Ons bedrijf is groeiende, ons team enthousiast en betrokken en de werksfeer professioneel maar ongedwongen.

We hebben goede koffie, lekkere, verse lunches en naast hard werken houden we van gezelligheid. Op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Marktconform salaris. 

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar frank@myparcel.nl t.a.v. Frank Bakker (06-82752980) en onder vermelding van de functietitel. Ook voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je hier terecht.

* Sollicitaties zonder volledige motivatie worden niet meegenomen in de procedure
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.