Op zaterdag besteld = maandag in huis

Ja-ha, je leest het goed. We hebben leuk nieuws! Vanaf zaterdag 8 april worden op 875 PostNL locaties de pakketten, die op zaterdag vóór 15.00 uur worden afgeleverd, direct op maandag erna bezorgd. Een snelle service, zonder extra kosten.

Wil je weten of dit voor jouw postcodegebied/ PostNL locatie geldt? Bekijk het schema. 
 

MyParcel maandagbezorging, lever het pakket zaterdag in voor bezorging op maandag

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten? Wij helpen je graag verder. Bel ons: 023 30 30 315 of stuur ons een mail.

Op 875 PostNL locaties kun je pakketten tot zaterdag 15.00 uur aanleveren. Deze pakketten worden dezelfde dag nog opgehaald om op maandag te worden bezorgd bij jouw klanten. De PostNL locaties die hieraan meedoen vind je hier.

Er zijn 875 PostNL locaties waarbij dit nu mogelijk is. Bekijk het schema om te kijken of jouw PostNL locatie hieraan meedoet.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, dus je betaalt alleen de reguliere verzendkosten.

Dan wordt het pakket op dinsdag opnieuw aangeboden bij jouw klant.

Nee, dit is een oplossing specifiek voor pakketten.

We zijn druk bezig om deze service toe te voegen aan de check-out van de plug-ins. In Magento 1 en WooCommerce is deze functie al geïmplementeerd. Dit betekent voor nu dat wanneer iemand bezorging op dinsdag heeft aangegeven, het pakket ook op maandag bezorgd kan worden. Is de klant op maandag niet thuis? Dan wordt het pakket alsnog op dinsdag bezorgd.

Het kan zijn dat een van de locaties verder weg is dan je normaal gesproken gewend bent. Hier kunnen wij helaas niks aan doen. De locaties zijn door PostNL geselecteerd.

To be continued...

Binnenkort is het ook mogelijk om deze service aan te bieden binnen de checkout van onze plug-ins. Houd deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.