Senior PHP Developer

Ben jij een ervaren PHP developer die de meest eenvoudige oplossingen weet te vinden voor een ingewikkeld probleem? Wil jij meedenken over de ontwikkeling en structuur van ons huidige systeem en nieuw te ontwikkelen platformen? Vind jij het een uitdaging om samen met een team van jonge mensen met een ondernemende geest te bouwen aan een logistiekbeheer en -betaalplatform dat dagelijks gebruikt wordt door meer dan 16.000 klanten?

De functie

Als senior backend developer zorg je dat ons platform inzetbaar wordt voor diverse verkoopkanalen. Uitgangspunten zijn speed, scalability en stability. We werken aan een relatief verse codebase waar nog volop mogelijkheden zijn om verbeteringen en innovaties in het framework toe te voegen. Daarnaast ontwikkelen we continu nieuwe features om in de snel veranderende markten van logistiek en e-commerce voorop te blijven lopen. 

We werken in gefocuste Scrum sprints van twee weken en releasen steevast elke dinsdag na een sprint. Zo houden we het tempo er goed in. De lat ligt hoog en we bieden veel kansen om mee te denken over architectuur en performance. We horen graag van elke developer zijn mening en gaan gezonde discussies over de best te volgen architectuur niet uit de weg. Verder vinden we het belangrijk dat iedere developer de kans krijgt om zich te ontwikkelen en begeleid wordt op de vlakken die hem minder sterk liggen.

Profiel

 • Je hebt een informatica achtergrond en minimaal HBO denk- en werkniveau.
 • Je hebt 5+ jaar ervaring als backend developer.
 • Uitgebreide kennis van alle geavanceerde OOP concepten zoals abstractie, compositie, separation of concernes, modular design en bijbehorende design patterns.
 • Kennis van PHP (>=5.6), NGINX, Postgres, Elasticsearch, Redis.
 • Ervaring met Scrum en Git.
 • Ervaring met Docker is een pré.

Verder beschik je over de volgende skills: je bent klantgericht, analytisch, secuur, resultaatgedreven, probleemoplossend en stressbestendig.

Wat we jou bieden

Als je bij ons komt werken, staat je een veelzijdige en afwisselende functie te wachten met veel verantwoordelijkheid. In een dynamische en speelse werkomgeving. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief. Ons team is jong, creatief en enthousiast en de werksfeer is professioneel en ongedwongen. In de lunch wordt gegamed (nu Smash Bros) of getafeltennist. Ons technisch platform vormt het hart van de organisatie en is leidend in de markt. Bij MyParcel vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

Even wat praktische IT ins en outs:

 • Het MyParcel platform en de nieuwe producten en diensten die je met jouw team voor dit platform ontwikkelt spelen een essentiële rol in de groei van MyParcel.
 • De ideeën en feedback van alle klanten en medewerkers zorgen ervoor dat we een platform hebben dat bij ieders wensen aansluit.
 • Bij MyParcel gaan we vernieuwing niet uit de weg en werken we graag met nieuwe technieken.
 • Je wordt onderdeel van een creatief team. Zo hebben we voor ons platform een eigen framework ontwikkeld.
 • Jouw team werkt volgens Scrum, waarbij in korte sprints wordt opgeleverd. Hierbij staat samenwerking, communicatie en teamspirit bovenaan.

Last, but not least: we hebben lekkere koffie, fruit, goede lunches en op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, lease-auto in overleg.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar timo@myparcel.nl t.a.v. Timo Cochius en onder vermelding van de functietitel (Senior PHP Developer). Ook voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je hier terecht.

* Sollicitaties zonder volledige motivatie worden niet meegenomen in de procedure.
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.