Senior JavaScript developer

Ben jij een ervaren JavaScript developer die de meest eenvoudige oplossing weet te vinden voor een ingewikkeld probleem? Wil jij ons meehelpen om met onze web-app van CoffeeScript over te stappen op TypeScript? Heb jij ervaring met UI/UX design? En vind jij het een uitdaging om samen met een team van jonge mensen met een ondernemende geest te bouwen aan een verzendoplossing die dagelijks gebruikt wordt door meer dan 16.000 klanten?

De functie

Als senior JavaScript developer zul je samen met het huidige team onze web-app geschikt maken voor meerdere user rollen en zo inzetbaar maken in verschillende, nieuwe verkoopkanalen. Hierbij ben je, in overleg met onze lead developer, technisch verantwoordelijk om deze features aan te laten sluiten op onze API en zo te ontsluiten richting onze klanten en medewerkers. Daarnaast begeleid je junior developers en werk je samen met back-end developers om nieuwe features te ontwikkelen.

Je zorgt er als onderdeel van het development team voor dat wij in een sterk veranderende markt leading blijven op het gebied van technologische ontwikkeling. Daarnaast zorg je dat ons platform onze ‘double digit’ groei aankan.

Profiel

Jij hebt minimaal:

 • Een informatica achtergrond en minmaal HBO denk- en werkniveau.
 • > 5 jaar werkervaring als JavaScript Engineer.
 • Je bent in staat om eenvoudige oplossingen te bedenken voor ingewikkelde problemen.
 • Ervaring met jQuery, CSS, HTML is een must.
 • Ervaring met back-end werkzaamheden is een must.
 • Ervaring met Typescript en coffee script is een pre.
 • Ervaring met licht ops werk (een apache of nginx config aanpassen) is een pre.
 • Ervaring met Brunch, Chaplin en backbone is een pre.
 • Ervaring met Selenium (of vergelijkbare tools).
 • Ervaring met Git, Docker, Scrum.

Verder beschik je over de volgende skills: je bent communicatief, analytisch, resultaat gedreven, probleemoplossend en stressbestendig. 

Waarom MyParcel

Als je bij ons komt werken, staat je een veelzijdige en afwisselende functie te wachten met veel verantwoordelijkheid. In een dynamische en speelse werkomgeving. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief. Ons team is jong, creatief en enthousiast en de werksfeer professioneel en ongedwongen. In de lunch wordt gegamed (nu Smash Bros.) of getafeltennist. Ons technisch platform vormt het hart van de organisatie en is leidend in de markt. Bij MyParcel vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

Even wat praktische IT ins en outs:

 • Het MyParcel platform en de nieuwe producten en diensten die je met jouw team voor dit platform ontwikkelt spelen een essentiële rol in de groei van MyParcel.
 • De ideeën en feedback van alle klanten en medewerkers zorgen ervoor dat we een platform hebben dat bij ieders wensen aansluit.
 • Bij MyParcel gaan we vernieuwing niet uit de weg en werken we graag met nieuwe technieken, zoals bijv. een web app i.p.v. een traditionele back-end met php templating engine.
 • Je wordt onderdeel van een creatief team. Zo hebben we voor ons platform een eigen framework ontwikkeld.
 • Jouw team werkt volgens Scrum, waarbij in korte sprints wordt opgeleverd. Hierbij staat samenwerking, communicatie en teamspirit bovenaan.

Last, but not least: we hebben lekkere koffie, fruit, goede lunches en op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, lease-auto in overleg.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar timo@myparcel.nl t.a.v. Timo Cochius en onder vermelding van de functietitel. Ook voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je hier terecht.    

* Sollicitaties zonder volledige motivatie worden niet meegenomen in de procedure
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.