Test Engineer

Voor ons jonge en dynamische IT team zijn wij op zoek naar een Test Engineer die helpt onze IT systemen nog beter te maken! Ben jij servicegericht, analytisch en heb je affiniteit met e-commerce en logistiek? Weet jij gebruikers blij te maken met strakke communicatie en steeds beter werkende IT systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als Test Engineer bij MyParcel ken je de bedrijfsprocessen van ons en onze klanten. Je weet de vertaalslag te maken van functionele werking, naar risicoanalyse en testgevallen. Iedere dag vindt er een ‘dagstart’ plaats waar je werkt volgens SCRUM. Samen met de stakeholders stel je de prio vast en zorg je ervoor dat je samen met het team de juiste dingen doet. Je werkt nauw samen met de developers en helpt mee met het testen van de UI of API. Eventuele feedback en bugs geef je door aan de developers door middel van Jira en stap voor stap werk je toe naar het sprintdoel. Aan het einde van een sprint ben je verantwoordelijk voor een volledige regressietest van de platformen en het bekendmaken van de aankomende release. Je kent onze applicaties zó goed dat je in staat bent om allerlei aanpassingen, volgens een systematische aanpak, goed door te testen en te accepteren.

Jouw analytische vaardigheden gebruik je om met data en rapportages continu te blijven verbeteren en nieuwe inzichten te delen. En omdat je het systeem zo goed kent ben je ook het aanspreekpunt voor ons IT support en Customer Service afdeling, hierin zal je vragen beantwoorden en eventuele bugs analyseren en verwerken. Mocht er dan een nieuwe feature worden aangemaakt dan zal hier je ook een testcase voor schrijven. Je bent dus echt de spreekwoordelijke spin in het web tussen IT, business en (externe) stakeholders. Een functie waarbij veel energie vrijkomt!

Profiel

Als tester ben je een essentiële schakel in onze IT dienstverlening. Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau.

 • Kennis en ervaring met testen en testmethodieken (bij voorkeur ook met testautomation).

 • Maken van risicoinschatting. Opstellen en onderhouden van testgevallen.

 • Kennis en ervaring met SQL is een sterke pré.

 • Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden en kunt daardoor goed de balans vinden tussen belangen van diverse stakeholders.

 • Je kan zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid binnen jouw Scrum team.

 • Kennis van Jira is een pré.

 • Kennis van en ervaring met e-commerce is een pré.

Verder beschik je over de volgende skills: je bent analytisch, resultaat gedreven, probleemoplossend en stressbestendig.

Waarom MyParcel?

Als je bij ons komt werken, staat je een veelzijdige en afwisselende functie te wachten met veel verantwoordelijkheid. In een dynamische en fijne werkomgeving. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief. Ons team is jong, creatief en enthousiast en de werksfeer professioneel en ongedwongen. In de lunch wordt gegamed (nu Smash Bros) of getafeltennist. Ons technisch platform vormt het hart van de organisatie en is leidend in de markt. Bij MyParcel vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Even wat praktische IT ins en outs:

 • Klantenservice en IT vormen het kernonderdeel van het MyParcel DNA.

 • De ideeën en feedback van alle klanten en medewerkers zorgen ervoor dat we een platform hebben dat bij de wensen van iedereen aansluit.

 • Bij MyParcel omarmen we vernieuwing en werken we graag met de laatste technieken en innovaties.

 • Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team.

 • Jouw team werkt volgens Scrum, waarbij in tweewekelijkse sprints wordt gewerkt. Hierbij staat samenwerking, communicatie en teamspirit bovenaan.

Last, but not least: we hebben lekkere koffie, fruit, goede lunches en op vrijdag doen we graag een borrel. Ook bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar vacature@myparcel.nl onder vermelding van de functietitel. Voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je ook bellen met Frank Bakker (06-82752980).

* Sollicitaties zonder volledige motivatie worden niet meegenomen in de procedure.
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.