Medewerker Customer Service

Hangen klanten altijd tevreden op nadat ze jou gesproken hebben en zet jij altijd die extra stap voor onze klanten? MyParcel is een jong, snelgroeiend bedrijf dat innovatieve online software ontwikkelt die het logistieke proces voor webshops én consumenten gemakkelijker en voordeliger maakt. Wij helpen onze klanten (webwinkeliers) met uiteenlopende logistieke en andere e-commerce gerelateerde vraagstukken. 

De functie

Wij zoeken een enthousiaste collega voor ons Customer Service team. Je bent het aanspreekpunt voor ruim 23.000 klanten voor zeer uiteenlopende kwesties. Via verschillende kanalen help je met binnenkomende vragen over allerhande onderwerpen met betrekking tot het runnen van een webshop. Daarnaast help je klanten met vragen over het systeem, de financiën of het product.

Gebruiksvriendelijke software en persoonlijke klantenservice zijn het hart van onze organisatie. De klant staat dus altijd centraal. Met het gezellige Customer Service team fungeer je als de ogen en oren van de organisatie en vorm je de spil van het bedrijf.

Profiel

Jij bent:

  • Zeer servicegericht en klantvriendelijk.

  • Ervaren met klantcontact.

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau.

  • Commercieel ingesteld.

  • Proactief, flexibel en zelfstandig.

  • Leergierig.

  • Een teamplayer.

Wat wij jou bieden

Een veelzijdige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, in een dynamische werkomgeving. Ons bedrijf is groeiende, ons team enthousiast en de werksfeer is professioneel maar ongedwongen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën. Als je bij ons begint, word je eerst intern uitgebreid getraind. De mogelijkheid bestaat om op termijn binnen Customer Service verder te specialiseren in specifieke producten of diensten. We gaan een dienstverband met je aan voor bepaalde tijd, met de intentie tot een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie, maar 32 uur is bespreekbaar.

We hebben goede koffie, lekkere, verse lunches en naast hard werken houden we van gezelligheid. Op vrijdag doen we graag een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reiskosten naar het werk (ook onder de 10 km) worden vergoed en ons pand is goed bereikbaar met OV.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie op via het sollicitatieformulier:

* Een korte taal- en spellingtest is onderdeel van de procedure.

 
 

Jouw toekomstige collega's aan het woord: 

'Tof dat wij jou nog niet hebben gevonden en dat jij ons zelf hebt gevonden! Daar houden wij van.'

'Wij houden van mensen met een gevoel voor speuren en vasthouden als ze iets gevonden hebben. Als jij dan ook nog jouw kennis met ons wil delen, dan worden we pas écht gelukkig.'

'Wat wij de afgelopen jaren hebben gedaan is gelachen, keihard gewerkt, records verbroken en dit altijd allemaal goed gevierd.'

'Kansen krijgen en kansen nemen, dat is ons motto met een bijzondere filosofie waarbij de interne en de externe klant centraal staat. Met het creëren van nieuwe werkwoorden zoals klanten 'wow-en'. Wij leven zoveel mogelijk in onze eigen bubbel, waarbij we altijd een stapje verder durven te gaan. Standaard scripts?  Daar doen we niet aan! Dat klinkt best cool natuurlijk, het vergt wel bizar veel creativiteit en prima kennis van de Nederlandse taal.'

'Wij vliegen/ varen/ rijden nooit op de automatische piloot, maar schakelen constant met de markt en onze klanten mee.'