Verzendopties

Bij het verzenden van een pakket binnen Nederland kun je uit bepaalde voorwaarden kiezen. Hiermee kun je bijvoorbeeld aangeven dat de ontvanger moet tekenen voor ontvangst of een pakket verzekerd verzenden. Wanneer je een pakket wilt versturen kun je uit verschillende verzendopties kiezen. Wat zijn de mogelijkheden en wat kun je er precies mee? We vertellen je graag over de keuzes die je hebt en hoe je er het beste gebruik van kunt maken.

Heb je nog geen MyParcel account en wil je gebruik gaan maken van de verzendopties? Meld je dan aan, een account is volledig kosteloos.


Eenvoudig te koppelen aan jouw pakketzending

Wanneer je een pakket wilt versturen maak je binnen MyParcel een 'nieuwe zending' aan. Na het invullen van de naam- en adresgegevens van jouw klant, klik je op 'verzendopties'. Alle mogelijke verzendopties worden getoond met bijbehorend tarief. Zodra je de gewenste verzendoptie hebt geselecteerd wordt de prijs van jouw pakket automatisch aangepast. Zo weet je meteen wat de exacte kosten van jouw zending zijn. 

Heb je jouw webshop gekoppeld met MyParcel en werk je vanuit je eigen backoffice? Onze verzendopties zijn ook binnen een groot deel van de plugins gewoon beschikbaar.


Onze verzendopties

Handtekening voorontvangst

Handtekening voor ontvangst

Met deze verzendoptie bied je meer zekerheid voor jou en jouw klant. Hiermee weet je zeker óf en door wie het pakket in ontvangst is genomen.

€ 0,38

Leeftijdscheck 18+

Leeftijdscheck 18+

Met de Leeftijdscheck 18+ checkt de bezorger of degene waar de zending aan overhandigd wordt 18 jaar of ouder is.

€ 1,50

Afleveren bij ontvanger

Alleen afleveren bij ontvanger

Om te voorkomen dat een pakket bij de buren of iemand anders afgeleverd wordt, kun je dit aangeven bij de verzendopties.

€ 0,30

Groot pakket

Groot pakket

Wil je pakketten versturen die buiten de standaard maat (100 x 70 x 58 cm) vallen? Dat kan met de verzendoptie 'Groot pakket'.

€ 2,95

Verzekerd verzenden

Verzekerd verzenden

Voor € 0,60 is jouw zending bij verlies of beschadiging verzekerd tot een inkoopwaarde van € 100,-.

€ 0,60

Handtekening voorontvangst

Retour bij geen gehoor

Is jouw klant niet thuis? Dan kun je al van te voren aangeven dat het pakket direct retour gaat naar het opgegeven retouradres.

Gratis

Verzekerd verzenden

Verzekerd verzenden

Voor € 1,00 is jouw zending bij verlies of beschadiging verzekerd tot een inkoopwaarde van € 250,-.

€ 1,00

Verzekerd verzenden

Verzekerd verzenden

Je kunt bij MyParcel jouw kostbare zendingen met een bestemming binnen Nederland en een inkoopwaarde van € 500,- tot € 5.000 verzekeren.

v.a. € 3,30

Handtekening voorontvangst

Direct retour (food)

Wanneer je gekoelde levensmiddelen verstuurt kun je ervoor kiezen om het direct retour te laten sturen, wanneer de ontvanger niet thuis is.

Gratis

Verzekerd verzenden

Verzekerd verzenden

Voor € 1,65 is jouw zending bij verlies of beschadiging verzekerd tot een inkoopwaarde van € 500,-.

€ 1,65

 


Zijn verzendopties hetzelfde als flexibele bezorgopties?

Kort en krachtig: nee. Wanneer je een pakket onder bepaalde voorwaarden wilt versturen (zoals verzekerd verzenden) dan hebben we het over verzendopties. En zodra je jouw klant uit verschillende bezorgmomenten wilt laten kiezen, dan hebben we het over flexibele bezorgopties (zoals ochtend- en avondbezorging). Inmiddels is het bij een aantal PostNL locaties mogelijk om ook op maandag te laten bezorgen. Lees meer over de maandagbezorging en de desbetreffende PostNL locaties.


 

Neem contact met ons op!

MyParcel telefoon icoon

Contactgegevens

Telefoon: 023 30 30 315
Email: info@myparcel.nl

Adres
Siriusdreef 66 - 68
2132 WT Hoofddorp

Volg ons op
MyParcel Twitter MyParcel Facebook MyParcel LinkedIn MyParcel Instagram

MyParcel klok icoon

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten