Webdesigner

Zie je nu al onderdelen op onze website die visueel anders kunnen? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen ons marketingteam kunnen we een kritische webdesigner goed gebruiken. Iemand die zich kan verplaatsen in onze huidige look & feel, dit uitdraagt en ook eigen kan maken. Daarnaast vraag je je continue af: ‘Wat wil de bezoeker nu eigenlijk zien?’ en anticipeert hierop.

De functie

Om het merk MyParcel goed uit te dragen zijn we op zoek naar iemand die communicatie kan omzetten naar een visueel plaatje. De werkzaamheden hierin zijn zeer verschillend. Zo ben je de ene dag druk bezig met het ontwerpen van banners of landingspagina's. De andere keer ga je aan de slag met de opmaak van drukwerk of gaat al je creativiteit uit naar het ontwerp van de beursstand.
Daarnaast vragen we jou ook om advies. Samen met de data analist gaan jullie bezoekersgedrag analyseren en vertalen in acties om de website en backoffice zo goed mogelijk te optimaliseren. A/ B testen is hier onderdeel van. 

Profiel

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau op het gebied van grafisch ontwerp. 
  • Je hebt 3 jaar ervaring met het ontwerpen van creatieve content. 
  • Goede kennis heeft in Photoshop, Adobe Illustrator of vergelijkbare software. 
  • Een hands on werkhouding: je toont initiatief, bent zelfstandig en werkt oplossingsgericht. Maar we verwachten ook echt een teamplayer binnen ons kleine marketingteam. 
  • Affiniteit met UX design is een pré of je bent bereid tot het volgen van een cursus hierin. 
  • Kennis van video-editing of animatie is een pré.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Wat wij jou bieden

Een veelzijdige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, in een dynamische werkomgeving. Ons bedrijf is groeiende, ons team enthousiast en de werksfeer is professioneel maar ongedwongen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën. 

Het marketingteam is klein en gedreven. Hierdoor kunnen we snel en makkelijk schakelen. We werken aan de hand van een wekelijkse sprint, waarbij we elke dag even stil staan bij de status van alle projecten. Zo zorgen we voor betrokkenheid vanuit iedere hoek. Daarnaast vliegen we nieuwe projecten vaak aan met behulp van een gezamenlijke brainstorm. Goed voor de creativiteit en de teamspirit!

Op kantoor hebben we goede koffie, lekkere, verse lunches en naast hard werken houden we van gezelligheid. Zo wordt je af en toe gevraagd om een potje te tafeltennissen en sluiten we de week vaak af met een borrel. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reiskosten naar het werk (ook onder de 10 km) worden vergoed en ons pand is goed bereikbaar met OV.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar janine@myparcel.nl t.a.v. Janine Brieskorn en onder vermelding van de functietitel. Ook voor eventuele vragen over de functie of de vacature kun je hier terecht.    

* Een ontwerpopdracht is onderdeel van de procedure.
* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.