MyParcel groeit. Kom jij ons helpen?

MyParcel. Opgericht om e-commerce toegankelijk te maken voor iedere webwinkelier. Klein of groot. Met ons concept helpen we webwinkeliers gebruik te maken van onze logistieke oplossing, zonder contracten, vaste kosten of lange wachtrijen via de servicelijn. Dagelijks werken we met z'n allen voor één doel: webshops helpen groeien.

Met een team vol enthousiaste medewerkers streven we naar de meest hoge en persoonlijke service. Iedereen met open armen ontvangen en thuis laten voelen, dat is waar we voor gaan. Zo zorgen we dat MyParcel een hecht team is en blijft. Vol passie, creativiteit en pro-activiteit. We zijn één familie, professioneel maar met ruimte voor gezelligheid. Ben jij degene die ons team komt versterken?

 
 

MyParcel icoon goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bedrijf staat in het teken van groei. Ook bij onze collega's. Hier wordt ruimte voor gegeven.

MyParcel icoon goed opgeleid

Goed opgeleid

Iedereen wordt eerst intern opgeleid, zodat je niet meteen voor de leeuwen wordt gegooid. Je kunt het vergelijken met onze nieuwe klanten, die nemen we ook eerst aan de hand mee.

MyParcel icoon met veel plezier aan de slag

Met veel plezier

Niet geheel onbelangrijk. We hebben lekkere koffie en verse lunches. Een bedrijfsmasseur. Houden van tafeltennissen en op vrijdag doen we graag een borrel.


 
 

Bekijk onze laatste vacatures

Lijkt het je leuk om bij MyParcel te werken, maar zie je er nu geen geschikte vacature bij staan? Wij hebben altijd ruimte voor talent. Als je goed voor ogen hebt wat je voor MyParcel wilt betekenen, laat het ons weten. Stuur een overtuigend mailtje naar vacatures@myparcel.nl

 

Wie worden jouw nieuwe collega’s? 

  • Tim

    IT Support

  • Martin

    Data Marketeer

  • Ilse

    Customer Service

 
 
 
 

 

Laatste nieuws

MyParcel is opgericht in 2010. Sindsdien hebben we niet meer stilgezeten. We blijven bij MyParcel ontwikkelen. We luisteren naar onze klanten en zijn continu op zoek naar de beste oplossing om het logistieke proces van jouw webshop makkelijker te maken. Lees hieronder onze laatste updates, tips en inspirerende verhalen van onze klanten.